hiperx
ßanlandı
| Konu: Cumhuriyet (oyun Boyunca Atatürk İle Beraber Cumhuriyet'i Kuracaksınız) Çarş. Eyl. 02, 2009 10:22 am | |
| Resmi büyütmek için tıklayın.Orjinal boyut 794x597 ve 150KB. | CD üzerinden oynanan oyun, oyunu indirdikten Cumhuriyet klasöründeki tüm dosyaları cd'ye kaydediyoruz. Baslangıcta atatürk bandırma vapuruna biniyor ve sorular gelmeye baslıyor, soruları bildikce Bandırma Vapuru ilerliyor. Sorular zorluk derecelerine göre 6 kategoriye ayrılmış, hangi sayıya basarasanız o zorluk derecesinde sopru geliyor ve o kadar adım ilerliyorsunuz. OKS,ÖSS, KPSS öğrencilerinin aslında tam ihtiyacı olan oyun...
1000 adetin üzerinde Cumhuriyet tarihi sorusu ile bilgileriniz tazeleyin. - 6 kademe zorluk derecesine göre seçeceğiniz sorular sizi oyunda başarıya götürsün. - Cumhuriyet tarihinin dönüm noktaları ile ilgili etkileyici animasyonları izleyin. (9 adet) - 3 boyutlu grafik ve tasarımlara hayran kalacaksınız. (Gerçeğe uygun özel tasarım ve çizgiler) - O günlerin heyecanını ve zorluklarını gerçek gibi yaşayacaksınız. - Oyun boyunca Atatürk ile beraber Cumhuriyet'i kuracaksınız. - Türk milletinin Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet Kuruluşu ile ilgili Gerçek Görsel Öğretim oyunu. - Oyun oynayarak Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet Kuruluşu hakkında bilgi sahibi olun. - Hazırlanan soruyu bilir, doğru şıkkı işaretlerseniz oyunda ilerleyebilirsiniz. Eğer yanlış cevabı işaretlerseniz, doğru cevabı oyun size bilgisayar ekranında gösterir.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Şifre: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Linkler yenilenmiştir ..:: Sorunlar ve cevapları ::..1. Her iki dosyayıda indirdim. Winrardan dışarı çıkarırken hata veriyor.- Şifreyi doğru girin. Winrar şifresi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]- CRC hatası veriyorsa, dosyalar bilgisayarına doğru yüklenmemiş tekrar yükleyin. 2.Winrardan çıkan dosyaları CD ye kaydettim. Ancak oyun açılmıyor.-Winrardan çıkan Cumhuriyet klasörünün içindeki dosyaları CDye yazdıracaksınız. Cumhuriyet klasörünün kendisini değil! -CD kaydetme de sorun olabilir. Yeniden CD ye kaydedin. Raplerinizi bekliyorum daha önce verildi ancak bu hem daha açıklayıcı hem linkleri yeni hadi indirin arkadaşlar çok faydalı! | |
|